O PODJETJU

O PODJETJU JAKŠA MAGNETNI VENTILI

Dolgoletne izkušnje

Zgodovina kakovostnih in zanesljivih magnetnih ventilov JAKŠA se je začela v skromnih razmerah leta 1965, z razvojem enostavnega enojnega magnetnega ventila za gospodinjske pralne stroje. Od takrat do danes se je družinsko podjetje JAKŠA razvilo v uglednega in svetovno uveljavljenega proizvajalca magnetnih ventilov.

Nenehni razvoj in strokovnost

V podjetju JAKŠA smo vseskozi veliko skrbi posvečali strokovnemu razvoju. Tako smo že leta 1975 z magnetnimi ventili oskrbovali tudi zahtevno zahodnoevropsko tržišče. Kot uveljavljeni in izkušeni proizvajalec smo v letu 1983 ponudili svoj prvi magnetni ventil v ohišju iz kovane medi, z novo razvitim magnetnim krmilnim sklopom. Bogate izkušnje in tudi uporaba sodobnih orodij za konstruiranje, preskušanje in proizvodnjo so hitro privedli do novih izvedb magnetnih ventilov in s tem do velike širine in prilagodljivosti ponudbe.

Kadar najboljše ni dovolj dobro ...

Skrb za kakovost je eno osnovnih vodil podjetja JAKŠA. Nadzor kakovosti nam omogoča računalniško podprt poslovni sistem, ki vključuje poleg proizvodnje tudi raziskave, razvoj, trženje in analize.

Družba JAKŠA je uvrščena med vodilne proizvajalce magnetnih ventilov. Proizvaja blizu 1000 različnih izvedb in jih trži o vsem svetu. Kakovost, zanesljivost in ustreznost mednarodnim standardom zagotavlja tudi s pridobljenim certifikatom ISO 9001.

Pridobljeni certifikati o skladnosti:

• Certifikat za sistem vodenja ISO 9001 - od leta 1994! [ogled certifikata]
• Certifikat o skladnosti za tuljave v eksplozijsko varni izvedbi ("ATEX" direktiva 94/9/EC) [ogled certifikata]
• Izjava o presoji sistema kakovosti proizvodnje ("ATEX" direktiva 94/9/EC) [ogled certifikata]
• CE oznaka (Direktivi 2004/108/EC and 2006/95/EC) - tuljave TM25, TM30, TM35 in TM40 [ogled certifikata]
• UL Recognized Component - tuljave TM25, TM25/S, TM30, TM30/S, TM35, TM35/S [ogled certifikata]
• UL Recognized Component (Canada) - tuljave TM25, TM25/S, TM30, TM30/S, TM35, TM35/S [ogled certifikata]

JAKŠA - Vaš partner

Eno od pomembnih načel našega družinskega podjetja je tudi partnerski odnos s kupci in dobavitelji. S takšnim odnosom smo si pridobili zaupanje številnih naročnikov z vsega sveta.

Postanimo partnerji!